Loading...
­

Aitor

Sóc l’Aitor Cazorla acompanyant al projecte d’educació lliure la Mainada.

El meu camí en aquest món es va iniciar fa molts anys al col·lectiu d’educació lliure “MOMO”. On va néixer la meva curiositat per l’acompanyament respectuós i l’educació lliure.

A Granada vaig estudiar magisteri d’educació infantil, mentre estava vinculat al món del lleure en esplais, casals i menjadors.

Vaig treballar en una escola bressol quatre anys, temps suficient per adonar-me que aquella educació no era en la que creia.

Vaig endinsar-me en el món de l’educació lliure com a voluntari a  “la Caseta” i a ” la Xauxa Xica”.

Paral·lelament  al Craev realitzava la formació d’educació viva amb el Jordi Mateu. I a l’Institut Gestalt la formació en Pedagogia Sistèmica .

En aquells moments després de tornar a les meves arrels, no tenia cap dubte sobre el camí que volia seguir caminant.

Vaig tenir la gran sort de començar a treballar com acompanyant als projectes d’educació lliure Xauxa Xica i a la Mainada, on va ser tot un regal poder treballar amb la Mónica Aranda i l’Aïda Cuesta, unes persones increïbles que van fer que m’enamorés de la Mainada, projecte on segueixo creixent i aprenent dia a dia.

Mònica

Em dic Mònica Benguerel i la meva aventura dins l’educació va començar a l’arribar a aquest món, en els braços de la meva família, i transcorre dia a dia.

El meu camí personal i professional estan vinculats profundament. Impulsada per una gran curiositat i per les ganes de trobar resposta a les meves inquietuds, he descobert diferents realitats educatives al llarg d’aquests últims deu anys: escoles bressol, escoles públiques i privades, projectes d’educació lliure…així com la meva passió pels contes i la literatura infantil.

L’aprenentatge ha sigut i és el motor de la meva vida. Per això, he anat ampliant la carrera de mestra amb altres formacions que enriqueixen el meu acompanyament a infants i adults com la Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt i la “Crian¢a Ecològica. Ecologia de Sistemes Humans” a l’Escola Espanyola de Terapia Reichiana, entre altres.

L’experiència en el Proyecto Integral León Dormido amb Rebeca i Mauricio Wild, em va donar la claredat d’iniciar i viure un camí en l’educació lliure, viva i activa.

Enllaços:


 

Mònica Aranda i Aïda Cuesta moltes gràcies per tot l’amor i esforç posat en impulsar i cuidar La Mainada, un projecte que continua creixent.

 


Blog de La Mainada

Comença un cicle de tallers

La Mainada comença un cicle de tallers a partir de febrer fins juny del 2017!! Una oportunitat per anar aprofundint sobre diferents temes educatius. Ens estrenen el 18

El proper divendres 16 de juny jornada de Portes Obertes

El divendres 16 de juny farem una nova Jornada de Portes Obertes per aquelles famílies que busqueu un espai d'educació lliure per als vostres fills/es on se'ls acompanyi

Properes activitats

Aquestes són les activitats que oferim a la Mainada durant el mes de Maig i Juny.

La sexualitat infantil

Dissabte 3 Juny de 16-20h // 30 eu Ens endinsarem en la sexualitat infantil per acompanyar-la de manera respectuosa tenint en compte l'etapa en què estan els infants

L’aprenentatge vivencial de la LECTOESCRIPTURA

Dissabte 20 maig de 9:30-14:30h // 40 eu Ens aproparem als mecanismes de lectura i escriptura que desenvolupen els infants. Què ho fa possible? Com es produeix l'aprenentatge?