Dissabte 20 maig de 9:30-14:30h // 40 eu

Ens aproparem als mecanismes de lectura i escriptura que desenvolupen els infants. Què ho fa possible? Com es produeix l’aprenentatge? Per això, parlarem, compartirem i vivenciarem entorn la lectoescriptura.

Què passa al nostre cervell quan intentem començar a llegir i escriure.

Quin és el el procés i els mecanismes que es posen en marxa per tal que l’aprenentatge tingui èxit.

La lectura i l’escriptura global significativa.

Parlarem de quin és el millor tipus de lletra per començar, dels infants que parlen diverses llengües, quines són les etapes i en quin moment començar el procés, què els pot ajudar a avançar i que els podria bloquejar i de com utilitzar les situacions quotidianes per afavorir el procés.

A càrrec de Maria Castellana

Antropòloga i mestre d’educació infantill especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i acompanyament emocional de l’infant de 0-7 anys.

Actualment forma part de Pas Infant, un equip d’assessorament sobre educació, criança i acompanyament emocional, i treballa com a coordinadora pedagògica de l’espai d’educació viva al bosc La Mimosa (Montseny)

Data límits d’inscripcions: dj 11 de maig
Per més info i inscripcions: info@lamainada.org